Blog Theme by PHP Website
Lystikäs koristemaalausryhmä
lauantaina, 28. päivänä marraskuuta 2020, 12.00 - 15.00
Osumat : 368
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yhteystieto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ari Kiviaho heittää pj:n viitan sivuun ja kutsuu vertaisohjaajana jäseniä osallistumaan koristemaalaukseen, jossa työstämme saviruukkuja aluslautasineen erilaiseen käyttöön, kuten tuhkakupiksi tai kukkaruukkuna. Jokainen osallistuja saa työstää myös yhden päreen sekä puutarhatontun.

Tarvikkeet yhdistykseltä ja työstetyt esineet saa omakseen. Nautimme myös eväshuollosta. Paikkana on Maunulassa asukastalo Saunabaarin työpaja ja Maunulasali. Osoite on Metsäpurontie 25. Sitoutamme ilmoittautuneet 10 euron osallistumispantilla, joka palautetaan osallistumisen jälkeen.

Ryhmän koko pidetään pienenä, jolloin mukaan pääsee 6-7 osallistujaa. Hengitysmaski + suojakäsineet ja käsidesiä yhdistykseltä. Istumme työpajassa turvavälein.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.11 sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Jos sinulla on erityisruokavalio, tulee siitäkin ilmoittaa. Osallistujan tulee varata mukaan jonkinlainen kassi, jolla saa kuljetettua omat työnsä siististi pois. Jos kuljettaminen jollain hankalaa eikä työt ehtineet kuivua, voi Ari ottaa ne hoiviinsa ja mahdollistaa erillisellä tapaamisella (tai esim. syyskokouksessa) tekijälleen.

Jos et olet jäsen mutta tahtoisit mukaan, niin 10 euron osallistumismaksulla se saattaisi onnistua, jos vielä osallistujapaikkoja löytyy. 

Miltähän sinun tonttusi näyttäisi?
Paikka Asukastalo Saunabaari, Helsinki