Blog Theme by PHP Website
Sointukylpy - äänimaljarentoutus Mielentaideryhmälle
tiistaina, 17. päivänä marraskuuta 2020, 17.45 - 19.00
Osumat : 121
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yhteystieto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RYHMÄ ON TÄYSI - EI ENÄÄ MUKAANPÄÄSYÄ

 

Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat sinut rentoutumisen tilaan, jossa keho ja mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Sointukylvyn vaikutus perustuu myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Soittimina ovat tiibetiläiset äänimaljat, meditaatiokellot, gongi, koshi-tuulikello ja sadekeppi. Sointukylpy tasapainottaa, virkistää ja rauhoittaa sekä vahvistaa yhteyttä omaan itseesi. Jokainen kerta on kokemuksena erilainen ja vaikutukset tuntuvat joskus voimakkaammin vasta jälkeenpäin.

Sointukylpy koostuu lyhyestä alustuksesta, rentoutuksesta sekä mahdollisuudesta vaihtaa kokemuksia. Rentoutuksen aikana lepäät alustalla viltin alla. Tai vaihtoehtoisesti voit myös istua.

Ota mukaan: oma jooga-/jumppamatto, viltti sekä halutessasi pieni tyyny. On hyvä pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Jooga- tai jumppamaton puute ei ole ongelma, sillä halutessaan voi myös istua tuolilla. Kerro kuitenkin istuessasi, jos sinulla ei omaa alustaa löydy, niin katsomme löydämmekö lainaksi yhdistykseltä.

Ajankohtana on tiistai-ilta 17.11.2020 klo 18-19 ja paikkana on Helsingissä sijaitseva Tuomarinkylän kartano, jonne pääsee usealla eri busseilla, kuten 64 tai 560. Parkkitilaa löytyy myös.

Ohjaajana toimii Irene Hursti Jalatar -hyvinvointikeskuksesta, josta lisätietoa https://www.jalatar.fi/

Ryhmänvetäjänä toimii Sanna Nevalainen Mielentaiteesta.

Koronapandemian vuoksi ryhmän koko 6-8 osallistujaa.

Osallistumistiedot:
- Ilmoittautumisaika alkaa heti ja päättyy kun ryhmä täysi tai viimeistään 25.10.2020. Ilmoittautuminen on sitova.

- Osallistuminen jäseniltä ilmainen, joskin perimme 10 € osallistumispantin, joka palautetaan osallistumisen jälkeen.

Ulkopuoliset "ei-jäsenet", jotka osallistuvat jäsenen kanssa, maksavat 10€. Muut "ei-jäsenet" 15€ (hinta vain Mielentaide ry:n kautta ennakkoon maksuna).

Paikka Tuomarinkylän kartano, Tuomarinkyläntie 7, Helsinki