Blog Theme by PHP Website
PERUTTU: Kaunissaari -luontoretki
lauantaina, 16. päivänä toukokuuta 2020, 10.30 - 16.00
Osumat : 204
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yhteystieto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtuma peruutettu

Klo 10:30 tapaaminen Vuossaaren lähtölaiturilla ja klo 11 alus lähtee ollen klo 12 tuntumassa perillä Kaunissaaressa. Ohjelma saaressa on osallistujille vapaa. Samoin ruokailu on omavaraista, jossa voi hyödyntää saaren viittä keittokatosta tai ravintolaa. Saarella oloon jää aikaa noin 2,5 tuntia kierrellä, sillä klo 14:30 otetaan osallistujat kokoon lähtölaiturin tuntumaan. Alus Vuosaareen lähtee klo 15 ollen klo 16 perillä.

Tarvittaessa järjestämme mennen tullen Helsingin keskustasta (Rautatientori) opastetun ryhmän, jolloin varmasti kaikki löytävät perille.

Tapahtuma on jäsenille ilmainen (osallistumispanttimaksulla) sisältäen myös vesikuljetukset mennen tullen. "Ei-jäsenet" - jotka ovat jäsenen läheisiä / kavereita - voivat osallistua osallistumismaksun turvin (mikä sisältää myös vesikuljetukset). Muut "ei-jäsenet" osallistuvat ostamalla yhteysveneen liput itse.

Tapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 30.4.2020 sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paikka Kaunissaari (Sipoo)