Blog Theme by PHP Website
Taiteilijahaku Riihimäen juhlanäyttelyyn kesäkuu 2020
Mistä perjantaina, 1. päivänä marraskuuta 2019
Mihin lauantaina, 29. päivänä helmikuuta 2020
Osumat : 16923
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yhteystieto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mielentaide ry täyttää 29.5.2020 vuosia 15 ja sen kunniaksi järjestää juhlanäyttelyn ajalla 1.6 - 1.7.2020 Riihimäen Kaupunginkirjaston Samuli Parosen salissa, jonka yhteyteen saadaan myös erillinen kiinteä vitriininäyttely kirjaston toisesta kerroksesta, jonka kesto on 31.7 saakka. Näyttelyä rakentamiseen on varattu 2 päivää 1.6.2020 - 2.6.2020, jolloin keskiviikkona 3.6.2020 järjestetään juhlavat avajaiset, joissa on tarkoitus saada myös yleisön edessä esitettävää taidetta mukaan (laulu- tai tanssiesitys).

Näyttelyyn mahtuu 40 - 60 teosta, jolloin voidaan olettaa 14 taiteilijaa kultakin 4 teosta.

Näyttelyyn valittujen taiteilijoiden osalta tulee käyttöön panttimaksu, joka palautetaan näyttelyosallistumisen toteuduttua. Panttimaksua ei palauteta, jos näyttelyyn valittu taiteilija peruuttaa tai jättää osallistumatta tai rikkoo näyttelyyn asetettuja sääntöjä esim. noutaa teoksiaan ennen näyttelyn purkupäivää pois.

Näyttelyyn voi osallistua asuipa missä tahansa, sillä näyttelyä rakentamaan / purkamaan valitaan oma ryhmä, jonka haltuun ovat taiteilijat toimittaneet teokset esim. postitse, matkahuollon avulla tai tuomalla yhdistyksen yhteyshenkilöille. Teosten takaisin toimitus pyritään sopimaan siten, että yhdistykselle tulee mahdollisimman vähän vaivaa.

Teokset voivat olla myytävänä, jolloin Mielentaide ry hoitaa teosmyynnin taiteilijan puolesta ja teosten luovutukset sekä osto- ja aitoustodistusten laatimiset. Taiteilija saa myyntiosuutensa tililleen.

Lue lisää näyttelystä täältä jonne myös päivitetään näyttelyyn hyväksytyt taiteilijat.

Näyttelyyn voivat hakea ainoastaan Mielentaide ry jäsenenä olevat taiteilijat tai jäseneksi haun kestäessä liittyneet taiteilijat. Jäseneksi voi liittyä täältä, mutta lue ensin "Ennen ku liityn Mielentaiteeseen" -sivulta vähintäänkin rekisteriseloste ja sivulla kerrotaan myös jäsenluokista ja -maksuista.

Paikka Riihimäen Kaupungin kirjasto