Blog Theme by PHP Website

Mielentaiteen jäseneksi hakeminen

Ennen kuin täytät jäsenhakulomakkeen - lue alla olevat jäsenyyteen liittyvät tiedot. Lue ennen jäsenhakua rekisteriseloste tietosuojasta.

Kun haet jäseneksi, hyväksyt rekisteriselosteen mukaiset ehdot ja annat Mielentaide ry:lle yksiselitteisen suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn rekisteriselosteessa kerrotulla tavalla. Mikäli et hyväksy, ei sinun tule hakea jäsenyyttä.

Kun olet tutustunut sivuun ja olet valmis hakemaan jäsenyyttä, klikkaa tästä jäsenhakulomakkeelle tai käytä navigoinnin Jäsenhaku -linkkiä.

Ellet saa selvää varmenteen tekstistä, voit lähettää lomakkeessa pyydetyt tiedot suoraan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. laittamalla aiheeksi: Jäsenhaku


Jäsenluokat ja -maksut 2021

 • - Varsinaisjäsen: 21€
 • - Läheisjäsen: 15€
 • - Nuorisojäsen (15-17v): 5€
 • - Liittymismaksu: 4€ 
 • - Kannatusjäsen: 30€

 • - Yhteisöjäsen (terveys- ja taideyhdistyksille):
  alle 50 jäsentä yhteisöt 50€ ja yli 40 jäsentä yhteisöt 70€. Lisätietoa / jäsenhaku Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Läheisjäseneksi hyväksytään varsinaisjäsenen avio-/avopuoliso, aikuiset lapset sekä sisarukset. Nuorisojäseneksi päästäkseen, tulee olla huoltajan kirjallinen hyväksyntä; jäsenhaun lisätietoihin laitetaan huoltajan yhteystiedot.

Kun lomake on käsitelty, lähetetään sinulle sähköpostitse yhdistystoimijan tervetulotoivotus sekä liittymisjäsenmaksusta lasku postitse. Kun suoritus näkyy tilillä, astuu jäsenoikeudet voimaan. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksessaan. Jos olet ilmoittanut jäsenhaussa mahdollisen Facebook -profiilin osoitteen, sinua pyydetään liittymään salaiseen jäsenille tarkoitettuun Mielentaide-ryhmään.

Vuosijäsenmaksu = vähintään 12kk

Kun liitytään jäseneksi, maksetaan liittymismaksu 4€ + vuosijäsenmaksu. Tällöin on jäsenyyden kesto vähintään 12 kk laskettuna liittymispäivämäärästä. Jos liitytään jäseneksi alennushintaan, on jäsenyys voimassa vain kuluvan vuoden loppuun saakka, jolloin saa normaalin vuosijäsenmaksusta laskun tammikuussa.

Jäsenedut 2021

 • + jäsenyys vähintään 12 kk ennen seuraavaa vuosijäsenmaksua
 • + 30 vrk maksuaika ja jäsenmaksuhelpotukset vähävaraisille
 • + jäsentapahtumien ravintolaruokailussa 10€ ateriatuki
 • + 50% matkatukea anottavissa jäsentapahtumaan 150 km kauempaa osallistuville
 • + 50% alennusta osallistumismaksuissa koskien ryhmänä osallistumista
 • + jäsenkirje vähintään kerran kuukaudessa sähköisesti
 • + Osallistumisoikeus yhdistyksen taidenäyttelyihin ja oman käden tuotteilla pientuotemyyjäisiin, joissa yhdistyksen osuus myynnin välityksestä on 15% myyntihinnasta. Yhdistyksen osuus suunnataan tapahtuman kulujen kattamiseen.
 • + Mielenterveyden Keskusliiton Revanssi-jäsenlehti 4 kertaa vuodessa postilaatikkoon kannettuna ilmaiseksi. Katso loput keskusliiton jäsenedut tästä.

 • + päätösvalta yhdistyksen toiminnasta
 • + Ja paljon muuta myös rahan arvoista etua, joista saat jäsenenä selvyyttä.

 Huomio jäsenhakulomakkeen täyttämisessä: Ensimmäinen kohta sisältää 3 eri vastausta, jossa laitetaan ensin oma nimi ja sen jälkeen väliviivalla syntymäaika sekä väliviivalla puhelinnumero esimerkiksi näin: Matti Olavi Nieminen - 29.5.2005 - 0401234567

Toiseen kohtaan vastataan koko postiosoite muotoon: Taiteilijantie 5, 00990 Helsinki. Yleisin virhe on jättää postinumero ja paikka pois.

Lisätietoja kentän täyttäminen on vapaaehtoista mutta toivottaa on kertoa mm. erityisruokavaliosta, jos aikoo jäsenenä osallistua tapahtumiin, sillä usein tapahtumiin sisältyy eväshuoltoa ja pyrimme järjestämään myös erityisruokavalioiden mukaisia tuotteita. Jos olet taiteilija, niin kannattaa kertoa minkälaista taidetta luo, jolloin tiedämme huomioida taiteilutoimintaan liittyen.


Hallitus pitää tehtävävapaata ajalla 1.2.2021 - 6.4.2021 ja 19.4 - 30.4.2021, jolloin yhdistyksen toiminta on tauolla.

Jäsenhaku on kuitenkin avoinna ja uudet hakemukset käsittelemme 7.-18.4.2021 ajalla siihen mennessä saapuneet ja sen jälkeen saapuneita 3.5.2021 alkaen. Jäsenenhaun käsittelyyn kuuluu toimijan yhteydenotto sähköpostitse, jolla hän toivottaa tervetulleeksi ja ohjeistaa alkuun. Lisäksi hakija saa kotiosoitteeseen liittymisestä laskun ja sähköpostitse jäsenkirjeen sekä mahdollisuuden päästä liitetyksi yksityiseen facebook-ryhmään Mielentaide, joka on jäsenien keskinäistä kommunikointia varten ja siellä on erityisesti taiteesta keskustelemiselle tilaus. Ryhmään liittäminen parhaiten onnistuu ryhmän ylläpitäjän pyytäessä tilapäista kaveruutta, jonka jälkeen uusi jäsen liitetään ryhmään ja kaveruuden poisto on mahdollista. 

Jäsenyys alkaa siitä päivämäärästä, jolloin hakemus on lähetetty ja on voimassa vähintään 12 kuukautta.

 

Osumat: 15824