Blog Theme by PHP Website

Jyväskylä

Vapaaehtoishaku:

Haetaan kahta (2) vapaaehtoista henkilöä vertaisryhmän ohjaajaksi 2019 toukokuussa tai elokuussa perustettaviin vertaisryhmiin.

Vertaisohjaajat saavat itse suunnitella oman ryhmänsä toiminnan. Tarvikkeet ja työnohjauksen mahdollistaa Mielentaide ry.

Jyväskylään vertaisohjaajaksi hakevilla katsotaan eduksi monipuoliset harrastukset, kuten lenkkeily, esittävä taidemuoto ja kuvataide sekä riittävä taito eväshuollon tarjolle mahdollistamiseen.

Toiveita vertaisryhmille on esitetty: kaksisuuntaisten ryhmää, masennus/ahdistus. Ryhmä voi olla myös yleisesti kaikille mielenterveyshäiriöille soveltuva.

Jos kiinnostuit, lähetä itsesi esittelevä tehtävähaku sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse: Mielentaide ry, Lähdepolku 22, 00660 Helsinki. Muista liittää oheen omat yhteystietosi. Jos sinulla on Facebook-profiilissa kuva, voit laittaa osoitteen hakemukseesi tai liittää oheen ajan tasalla olevan kuvan itsestäsi. Hakuaika on 18.2. -30.4.2019 tai kunnes haetut 2 henkilöä valitaan.


Etsimme 1-2 vapaaehtoista ryhmävetäjiksi Jyväskylään. Tehtävä poikkeaa vertaisryhmä ohjaajasta siten, että ryhmänvetäjän tarpeessa olevat tapahtumat suunnittelee toiminnanjohtaja valmiiksi, jolloin vain ryhmänvetäjä(t) + osallistujat puuttuvat. Ryhmänvetäjän tehtävänä on ottaa vastaan tapahtumaan osallistuva ryhmä sekä mahdollistaa tarvittaessa mahdolliset Mielentaide ry:n tarjoamat tarvikkeet osallistujille.

Vertaisohjaajia ei ole vielä Jyväskylään löydetty, joten paljon toivottua vertaistoimintaa emme valitettavasti pysty ohjaajitta järjestämään.

Osumat: 2995