Älä käytä käyttäjätunnusta vaan oikeaa nimeäsi. Uutiskirjeiden tilaus ei ole tarkoitettu Mielentaide ry jäsenille, sillä jäsenet saavat jäsenkirjeen sekä oman asuinalueensa uutiskirjeen jäseneksi liityttyään.
Uutiskirjeen tilaus
Pohjoiset

Pohjoisia maakuntia, joilla asuu ennestään Mielentaiteen jäseniä. Kaupunkeina muun muassa Kuopio, Siilijärvi, Iisalmi, Joensuu, Heinävesi ja Oulu. Toiminnan keskuksena Kuopio, jonne haussa vertaisohjaajia; tiedustelut/haut: tj@mielentaide.fi

Pirkanmaa

Alueellisen toiminnan keskuksena Tampere, jonne pyrkimyksenä 2017 aloittaa vertaisryhmätoiminta. Ota yhteyttä tj@mielentaide.fi, jos haluat vertaisohjaajaksi Tampereelle.

Keski-Suomen uutiskirje

Keski-Suomen toiminta-alueen keskus on Jyväskylä.

Uusimaa uutiskirje

Uusimaa alue käsittää koko Eteläisen Suomen, jossa toimintaa on pääosin keskitetty pääkaupunkiseudulle.

Varsinais-Suomen uutiskirje

Varsinais-Suomen toiminta-alueen uutiskirje.

Valtakunnallinen uutiskirje

Valtakunnallisesti informaatiota sisältävä uutiskirje.