Mielentaide ry tiedottaa

Viimeksi päivitetty: 18.03.2018

Toiminnallisia vertaisryhmiä alkaa toukokuussa Helsingissä ja Jyväskylässä

Stadin kulttisdallailu alkaa toukokuussa Helsingissä. Kyseessä on "kauneinta stadia kävellen palaset 1-5", joissa kussakin palasessa tutustutaan siihen osaa Helsinkiä, jonka olemassaolo ei itse paikallisetkaan ole tajunneet. Kävellään lyhyesti ja jo ensimmäinen palanen on vain noin 200m pitkä. 1. palasessa tutustumme Linnunlauluun, jossa vierailemme sen huviloissa, kahviloissa ja terasseilla. Käydään mm. Sinisessä huvilassa maistelemassa mukillinen variksenmarjamehua. Päätetään dallailu Tarja Halosen puistoon. 2. palanen dallaillaan Pikkisaarien ja Tamminiemen alueella, kolmas Mustikkamaalla ja neljäs Pihlajasaarilla. Dallailu on tarkoitettu avoimeksi ryhmäksi Mielentaide ry:n jäsenille, joille tarjotaan kahvio tai ravintolatuotteita. Kulttisdallailussa ei hyväksytä mukaan lenkkareissa ja verkkareissa vaan normi säänmukainen asu. Kyse ei ole kuntoilusta vaan nautinnollisesti kulttuurihistoriallisesta kävelystä.

Jyväskylässä alkaa toiminnallinen vertaisryhmä, jos yhdistys löytää 2 vapaaehtoista ohjaajaksi. Kaikki valmiudet ryhmän perustamiseen on olemassa.

Joutsan leiri 4.-5.8.2018 kokoaa Keski-Suomeen valtakunnallisesti jäseniä

Lauantaina 4.8 majoitutaan Vaihelan tilalle, jossa erilaista ohjelmaa, kuten ruokailua, laulamista, yhteisöllisiä pelejä, ulkoilua ja saunomista.
Sunnuntaina 5.8 yhteistyössä Leivonmäen Kansallispuiston ystävät ry:n kanssa tehdään kansallispuistoon retki, jossa ohjelmallinen evästely nuotion äärellä. Ruokana muun muassa kasviskeittoa, juustosämpylöitä, pullaa ja kahvia / teetä. Ruuan on itse valmistanut yhteistyössä oleva "Maahisen muki & Mela". Leiri on tarkoitettu Mielentaide ry jäsenille ja osallistumismaksu on 20€/jäsen ja 30€/jäsenpariskunta. Osallistumismaksu sisältää majoituksen, ohjelman, ateriat ja kuljetukset tapahtumapaikkojen välillä. Leirin ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy kesäkuulle. Mukaan mahtuu 19 osallistujaa ja tällä hetkellä on varattu jo 8 paikkaa.

Haussa olevat vapaaehtoistehtävät

Yhdistysassistentti: toiminnanjohtajan puuhakas avustaja erilaisissa tehtävissä. Henkilöauton ajokortin ja oman auton omistaminen suotavaa. Ennakkoluuloton ja reipas asennoituminen erilaisiin tehtäviin ja ihmisiin tarpeen. Omaksuu helposti uusiakin tehtäviä ja on näppärä käsistään. Fyysisyydessä riittää, että jaksaa roudata tavaroita leirin tai tapahtuman tarpeisiin liittyen. Osaa tarvittaessa laittaa kahvipöydän tarpeet esille. Monipuolisuus = “joka paikan höylä” pärjää tehtävässä parhaiten.

Tehtäviin haku: lähetä toiminnanjohtajalle kirjallinen haku sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteella: Mielentaide ry, Toiminnanjohtaja, Lähdepolku 22, 00660 Helsinki. Hakemuksiin toivotaan hakijan kuvaa tai linkkiä Facebook-profiilin kuvaan. Lue hakuvinkit

Tuoreet uutiset keskitetysti - Tilaa uutiskirje