Mielentaide ry tiedottaa

Viimeksi päivitetty: 02.09.2017

Syyskuu 2017 tiedotteet

• ** Jyväskylässä on valmiudet perustaa toiminnallinen vertaisryhmä heti, kun löytyy yksi 25 - 40 vuotias naispuolinen henkilö vertaisohjaajaksi parina jo valitulle 29v naisjäsenelle. Ryhmän toiminnalliseksi osaksi kaavaillaan liikuntaa ja tanssia sekä maalailua. Valmiudet myös laulamiseen olemassa. Ryhmän ohjaajat suunnittelevat yhdessä ryhmän toiminnan. Vertaisohjaajaksi ryhtyvälle varsinaisjäsenmaksu vain liittymismaksun hinnalla 5€. Katso hakuvinkit täältä. Jos tunnet kiinnostusta tehtävää kohtaan, laita hakemuksesi sähköpostitse tai postitse toimijalle Ari Kiviaho. Muista laittaa hakemukseesi myös yhteystietosi.

• ** Keski-Suomesta on tullut kuluvan vuoden aikana 6 uutta jäsentä ja lisää odotetaan. Ensi vuonna 2018 yhdistys on entistäkin vahvemmin mukana Keski-Suomen toiminta-alueeseen liittyen. Jotta uusi visio toteutuu, tarvitaan vielä lisää uusia jäseniä alueelle. Yhdistys etsii myös Jyväskylästä jäsentä ehdolle yhdistyksen hallitukseen varajäseneksi ja haettavalla ei ole hallituksen kokouksiin osallistuminen välttämätöntä, vaan hallituksemme tarvitsee Jyväskylään yhteyshenkilön paikallisen toiminnan avuksi. Jyväskylässä vaikuttava hallituksen varajäsen pääsee ottamaan yhdistyksen päätösten tekoon ja toiminnan suunnitteluun osaa etävälinein.

• ** Tampereen jäsenmiitti 2.9.2017 päädyttiin peruuttamaan osallistujapuutteen vuoksi. Vain yksi paikallinen jäsen oli ilmoittautunut, joten jatkossa Tampereelle voidaan suunnitella tapahtumia ja toimintaa, kun sieltä saadaan liittymään uusia jäseniä, joita myös livetoiminta kiinnostaisi. Jäsenenä olemiseen on muitakin syitä, kuin livetoiminnassa mukana oleminen.

• ** Yhdistyssihteerin tehtävä on haettavana. Tehtävässä pärjätäkseen ei ole tarpeen olla aiempaa kokemusta. Muistutuksena, että "kaupallisen alan" sihteerin kokemus ei sellaisenaan takaa yhdistyssihteerin taitoja. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle, joka on tunnollinen ja huolellinen saamiensa tehtävien suorittamisesta. Lisätietoa täällä. Hakemus lähetetään sähköpostitse tai postitse toimijalle Ari Kiviaho. Katso hakuvinkit täältä

Vanhemmat voimassa olevat tiedotteet:

• ** Luotettavia aktiivisia ihmisiä jäseniksi, toimijoiksi ja luottamushenkilöiksi haussa. Tehdään yhdessä toimiva yhdistys, jonka kaikki jäsenet yhdessä omistamme. Yhteisöllisyys = yhdessä tekeminen on 2017 teemamme. Erityisesti haemme henkilöitä, joilla on kova halu jäseninä päästä näyttämään omaa taidettaan ja sen ohessa virkistäytymään yhdistyksen oheistoiminnan parissa; haemme myös henkilöitä, joilla on halua auttaa auttamaan = tulla mukaan tehtäviin, joiden avulla luodaan jäsentoimintaa ja tulevaisuutta Mielentaiteelle. Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuoreet uutiset keskitetysti