Mielentaide ry tiedottaa

Viimeksi päivitetty: 04.10.2017

Elokuu 2017 tiedotteet

- Yhdistyksen toimintasuunnitelmaa laaditaan ja voidaan todeta, että 2018 on vuosinäyttelyistä välivuosi, joskin syksyllä yhdistys osallistuu Henkireikä-päivän järjestämiseen HYKS psykiatria keskuksen kanssa Helsingissä ja siellä olisi piennäyttely 10-20 teokselle sekä pientuotemyyjäiset, joiden avulla Mielentaide esittelee toimintaansa.

Leirejä on suunnitteilla 2kpl, joista kesäkuussa Uusimaa-alueella ja elokuussa Keski-Suomessa. Leirit ovat jäsenille ja niihin sisältyy pienehkö noin 10-20€ osallistumismaksu, joka sisältää ateriat, majoituksen ja välttämättömät kuljetukset tapahtumapaikkojen välillä.
Kesäkuinen lauantai rennosti luovuuden lähteillä ja rantasaunalla virkistyen hyvän ruuan kera, jossa varataan kauempaa tuleville yöpymismahdollisuus.
Elokuinen la-su leiri, jossa tulopäivä vietetään yhteismajoituksessa pianon avulla laulaen, lautapeliä pelaten, hyvää syöden ja pehmein löylyin saunoen. Sunnuntaina käymme pienen eväsretken Leivonmäen kansallispuiston reiteillä.

Jyväskylässä kevätkaudella  aloittaa toiminnallinen vertaisryhmä, jossa ollaan liikunnan ja kulttuurin lähteillä. Mikäli ryhmä löytää osallistujansa, voidaan syyskaudella jatkaa.

Helsingissä kevätkaudella lauletaan yhdessä ja mahdollisesti muutakin ryhmätoimintaa luvassa, jos löydämme uusia ihmisiä vertaisohjaajiksi.

Tampereelle jatkamme vertaisohjaajien hakua, sillä valmiudet toiminnallisia vertaisryhmiä varten on olemassa.

2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio esitellään 18.11.2017 Vantaalla järjestettävässä syyskokouksessa, jonne toivotaan runsaasti jäseniä osallistumaan. Jäsenet päättävät toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksynnästä, jäsenmaksujen suuruudesta sekä valitsevat puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet.

- Yhdistyksen syyskokous jäsenille on Vantaalla 18.11.2017 klo 13 alkaen. Syyskokouksessa päätetään 2018 asioista ja lisäksi palkitaan 2017 ansioituneita jäseniä. Valitaan myös "Mielentaide ry vuoden jäsen 2017" -kunniamaininnan saaja. Jäsenille mahdollistetaan 10€ ateriaetu, jolloin he maksavat á la carte listalta tilatusta ateriastaan erotuksen itse.

- Lokakuun (2017) ajan on jäseneksi liittyminen vain 5€, jolloin seuraava täysi jäsenmaksu peritään tammikuussa 2018 ollen voimassa 12kk.

- Voimavarat yhdistyksen jäsenistöllä ovat vähissä. Yhdistys tarvitsee uusia jäseniä, joista saadaan myös halukkaita ehdolle yhdistyksen hallituksen jäseniksi 2018.

Haussa olevat vapaaehtoistehtävät

Yhdistyssihteeriksi: katso tarkemmin täältä. Haku päättyy 31.10.2017.

Yhdistysassistentti: toiminnanjohtajan puuhakas avustaja erilaisissa tehtävissä. Henkilöauton ajokortin ja oman auton omistaminen suotavaa. Ennakkoluuloton ja reipas asennoituminen erilaisiin tehtäviin ja ihmisiin tarpeen. Omaksuu helposti uusiakin tehtäviä ja on näppärä käsistään. Fyysisyydessä riittää, että jaksaa roudata tavaroita leirin tai tapahtuman tarpeisiin liittyen. Osaa tarvittaessa laittaa kahvipöydän tarpeet esille. Monipuolisuus = “joka paikan höylä” pärjää tehtävässä parhaiten.

Tehtäviin haku: lähetä toiminnanjohtajalle kirjallinen haku sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteella: Mielentaide ry, Toiminnanjohtaja, Lähdepolku 22, 00660 Helsinki. Hakemuksiin toivotaan hakijan kuvaa tai linkkiä Facebook-profiilin kuvaan. Lue hakuvinkit

Tuoreet uutiset keskitetysti - Tilaa uutiskirje