Mielentaide ry tiedottaa

Viimeksi päivitetty: 18.02.2019

Päivityksiä 18.2.2019:

- Tampereen vuosinäyttelyyn hakeneista on 2 peruuttanut, joten tällä päivityksellä hakeneita on 9, joista 8 hyväksytysti 25€ panttimaksun eräpäivään mennessä maksaneita. Näyttelyyn hyväksytään 11 taiteilijaa sekä lisäksi voidaan ottaa 1 taiteilija varasijalle. II-vaiheen haku täyttämättä jääneiden taiteilijapaikkojen täyttämiseksi käynnistetään ajalle 1.3. - 29.3.2019, jolloin hakuaika katkeaa, kun taiteilijalista saadaan täyteen. Hakijan tulee pystyä suorittamaan 25€ panttimaksu 7vrk sisällä, kun lasku on lähetetty; panttimaksu palautetaan taiteilijalle näyttelyn päätyttyä, kun taiteilija on noudattanut näyttelyn ohjeistuksia ja sääntöjä ja jos esim. peruuttaa osallistumisensa, menettää oikeutensa panttimaksun takaisin saamiseen. Teosten tulee olla viimeistään 30.4.2019 valmiita.

- Haetaan vertaisohjaajia toimimaan kaudella 2019: Jyväskylässä 2 henkilöä ja Helsingissä toimien 2 henkilöä. Tehtävä on vapaaehtoistehtävä ja tehtäviin valituille mahdollistetaan resurssit toiminnallisten vertaisryhmien perustamiseen. Koska vertaisohjaajia tulee saada 2 kutakin ryhmää kohden, olisi helpointa mikäli aluekohtaisina hakijoina olisivat ennestään toisensa tuntevat henkilöt. Tarvittaessa mahdollistetaan vertaisohjaajakoulutus. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- Esittävän taiteen ryhmiin kiinnostuneet (Jyväskylä ja pääkaupunkiseutu) voivat hakea kevään ajan 31.5.2019 saakka Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jossa tulee kertoa minkä esittävän taiteen ryhmästä on kiinnostunut (kt. edellinen päivitys alla) ja miksi haluaa mukaan. Valitsemme hakujen perusteella, mitkä 2 eri taiteenlajia valitsemme kullekin edellä mainitulle alueelle. Esittävän taiteen ryhmien on tarkoitus alkaa syyskaudella ja niiden toimia osittain ammattimaisen valmennuksen alaisena.

- Finlandia-talossa alkaa 5.3.2019 Risteys -taidenäyttely, jonka järjestelyihin liittyen yhdistys hakee kuumeisesti apua kahteen eri päivinä tapahtuvaan tunnin mittaiseen tehtävään:
1. Maanantaina 4.3.2019 rakennetaan näyttely ja etsimme auton omaavaa avuksi noutamaan suurikokoinen (120cm x 95cm x 20cm ja 11kg) teospaketti Helsingin Kampin Matkahuollon pakettipalveluista vieden se Galleria Verandaan (Cafe Verandan yhteydessä) Finlandia-talossa.

2. Tiistaina 5.3.2019 klo 17 - 18 ajalle haetaan valokuvaajaa (jolle voidaan mahdollistaa tarpeen tullen 30 - 50€ kulupalkkio), jonka tulee kuvata omalla kamerallaan joko suoraan yhdistyksen muistikortille tai pystyttävä luovuttamaan kuvat kuvauksen päätyttyä. Kuvaaja luovuttaa myös yksinoikeudet kuvien käyttämiseen Mielentaide ry:lle.

Tiedustelut / haku sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0465301903. Tehtävistä tehdään kirjallinen työsopimus.

- Haetaan 1-2 henkilöä Mielentaide ry:n ensiapuvastaaviksi. Jos valitaan 2, voi toinen toimia avustavana ensiapuvastaavana. Tehtäviin kuuluu pitää ajan tasalla yhdistyksen ensiapuvälineitä sekä ensiapuvalmiutta tapahtumissa itse niihin osallistuen tai määrittämällä ea-valmiushenkilö tapahtumiin, jonka mukana on ajantasaiset ea-tarvikkeet. Edellytyksenä pidetään liikunnallisuutta sekä tapahtumiin osallistumismielenkiintoa. Ensiapuvalmiuteen yhdistys tarvittaessa mahdollistaa ea-kurssin. Hae ja kerro miksi sinua tehtävä kiinnostaa, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Päivityksiä 9.2.2019:

- Tampereen vuosinäyttelyyn on hakenut 10 taiteilijaa ja vielä 1 paikka on vapaana, ja lisäksi otetaan 1 taiteilija varalle. Toiminnanjohtaja lupaa, että varapaikalla oleva saa vähintään yhden teoksen näyttelyyn palkkiona varalla olosta. Näyttelyn teosten tulee olla valmiina viimeistään 30.4.2019.

- Pirkanmaalta toivotaan lisää jäseniä, sillä Tampereella on 2019 vuosinäyttely. Lisäksi myös Jyväskylästä olisi toiveena jäsenmäärän kasvu, sillä sinne on toimintaa toivottu.

- Mielentaide ry aloittaa syyskaudella "esittävän taiteen hankkeen", jossa haetaan osallistujia jäsentoiminta-alueilla Uusimaa ja Keski-Suomi perustettaviin esittävän taiteen ryhmiin, joissa tavoitteena on saada valmisteltua esitys Mielentaide ry 15-vuotta syntymäpäivän juhliin Riihimäelle, jossa samalla myös avataan iso juhlanäyttely 3.6.2020. Jyväskylässä ja Helsinki/Vantaa alueella perustettavat ryhmät valitaan nykytanssista, teatterista tai soitosta ja laulusta. Haut aloitetaan huhtikuussa.

Tuoreet uutiset keskitetysti - Tilaa uutiskirje