Paluu juurille; Taivas ja Maa -kaksoisnäyttely 2020 Helsingissä

Suunnittelemme II-osaista näyttelyä huhtikuulle 2020 sinne, mistä Helsingissä kaikki alkoi Mielentaide ry:n osalta 2005. Näyttelyyn tulee kaksiosainen aihe, johon näyttelyyn valitut 5 taiteilijaa luovat 2-osaisen teossarjan, jotka esitetään Helsingin uudistettavassa Paloheinän kirjastossa sekä Hyvän paimenen kirkon Paimensalissa Pakilassa (1 km:n etäisyydellä toisistaan). Yhdistyksen sloganin tekstistä poimitaan näyttelyn teemat: taivas, josta taiteilijat luovat hengellisen teoksen kirkolliseen tilaan soveltuen sekä maa, josta luodaan maaläheisempi teos kirjastotilaan.

Kukin viidestä taiteilijasta saa hengelliseen teokseen sivuseinämän, jolle saa valita joko yksi 100 - 120 cm leveä teos tai kaksi 50 - 70cm leveää teosta. Jos valitsee 2 teosta, saa myös teemasta "maa" kaksi teosta.

Lisätietoa

Taiteilijahaku "Paluu juurille; Taivas ja Maa -kaksoisnäyttelyyn päättyy lokakuussa. Lue lisää täältä

1/5 taiteilijapaikka täytetty Oulusta; vielä 4 taiteilijapaikkaa täyttämättä.

Marraskuussa alkaa Riihimäen 15-vuotta juhlanäyttelyn haku, josta lisätietoa klikkaamalla "Seuraava" nappia sivun oikeassa alareunassa.