Teos- ja tuotemyynti

Mielentaide Galleria esittelee teoksia ja tuotteita, joita myydään yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Teokset ja tuotteet ovat joko jäseninä olleiden taiteilijoiden lahjoittamia tai yhdistyksen mahdollistaman tarviketuen turvin taiteilijoiden luomia.

Yhdistys ottaa vastaan myös ulkopuolisten taidelahjoituksia toiminnan tueksi myyntiin. Tuotto käytetään Mielentaide ry toiminnan tukemiseksi ja erityisesti näyttelytoimintaan, jota ei avustuksilla tueta.

Myynnissä 2020

1. Kehystämättömät akryylimaalaukset kankaalle 20 cm x 30 cm: Kolme taiteilijaa sai kukin yhdistykseltä 4 kpl teospohjia sekä taidetarviketukea valmiiden teosten luovutusta vastaan. Marin perhostyöt olivat esillä näyttelyssä Mielentaide EXITUS 2021. Yhdistys saanee elokuun aikana loput valmiit teokset, jotka tulevat Mielentaide Galleriaan esille ja myytäväksi.

2. Marko From kirjajulkaisut 5€/kpl. Marko on lahjoittanut yhdistykselle laatikollisen kirjajulkaisujaan, joita ei muuta kautta näin edullisesti myydä.

Teosten osto:

1. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. oma nimesi, puhelinnumero ja postiosoitteesi (katuosoite, postinumero ja -paikka). Kerro myös ostostesi tiedot (nimi, määrä)

2. Saat sähköpostitse pdf.-liitteellä laskun ostoksistasi, johon on lisätty mahdollinen toimituskulu (edullisin vaihtoehto posti tai matkahuolto). Jos asut pk-seudulla, voimme sopia tapaamisesta julkisella paikalla, kuten kp Kaari Helsingissä tai Myyrmanni (Vantaalla), jolloin toimituskuluja ei tule. Perimme maksun aina etukäteen.

3. Jos sovimme noudosta, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noudon yhteydessä.

Tutustu myös näyttelyn Mielentaide EXITUS 2021 galleriaan ja näyttelyn teosmyynnin ohjeistukseen