Blog Theme by PHP Website

Tukipuu

Tähän rakennetaan syksyn aikana verkossa toimiva palvelu, joka tulee tarjoamaan virtuaalisia vertaisryhmiä eri aiheista. Palvelussa on tarkoitus tuoda myös luovuus esille. Palveluun haussa vapaaehtoisia toimimaan "verkkovertaisina". Lisätietoa täältä

Palvelu on tarkoitus saada käyttöön jo kuluvan vuoden aikana, sillä sen valmistuttua teknisesti, tulee seuraavana tapahtumaan verkkovertaisten perehdytyskoulutus, joka toteutetaan pääosin etänä verkon kautta suoraan palvelussa oppien.

Verkkovertaisryhmät Tukipuussa 2018:

  • 1. Mielentaide ry:n omat ryhmät:
    - Mielentaiteen kautta verkkovertaisina toimivat, voivat perustaa eri tarpeen mukaisesti toimivia vertaisryhmiä, joissa on 1-2 verkkovertaista kutakin ryhmää ohjaten. Ryhmien osallistujakoko pidetään sopivan tiiviinä esim. 4 - 10 osallistujaa/ryhmä.
    Haemme vapaaehtoisia verkkovertaisiksi.

  • 2. Muiden yhdistysten perustamat ryhmät toimivat kunkin yhdistyksen laatimien sääntöjen ja toimintamääritteiden mukaisella tavalla. Kukin yhdistys vastaa itse omien ryhmiensä toiminnasta ja valvonnasta.

Ryhmät toimivat ennalta määrätyn kestoajan puitteissa, jonka aikana ryhmään voi kirjoittaa mihin kellon aikaan tahansa. Verkkovertainen toimii ryhmässä oman ajankäyttönsä mukaisella tavalla. Ryhmät voivat olla avoimia (jolloin ryhmään pääsee kuka tahansa milloin tahansa) tai suljettuja, jolloin ryhmään haetaan oman hakukäytännön mukaisella tavalla ja ryhmän verkkovertaiset tai erikseen tehtävään valittu henkilö, päättää ryhmään mukaan hyväksynnästä. Ryhmän koko määritellään myös ennalta samoin, kuin ryhmän säännöt.

Palveluun on tarkoitus saada myös livetukea varten chat. Tällöin voidaan perustaa livenä toimivia ryhmiä, jolloin kunkin ryhmän käyttöaika voidaan määritellä ennalta.

 

Kiinnostuitko?

- yhdistyksenä

- vertaisena henkilönä

Tukipuu-hankkeen etenemisestä voi seurata täältä. Jos edustat yhdistystä, joka ei ole minkään muun tahon kautta vastaavassa mukana mutta tahtoisit yhdistyksellesi mahdollisuuden perustaa omia ryhmiä Tukipuuhun 2018, niin ota yhteyttä toiminnanjohtajaan - jonka yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot 

 

Osumia: 236