Blog Theme by PHP Website

Mielentaide ry:n haasteet mielenterveysyhdistyksille!

Mielentaide ry haastaa Helsingin mielenterveysyhdistykset porraskävelyyn, jossa suorituspaikkoja on kaksi:

1. Hyväkuntoisille Malminkartanon portaat (426 askelmaa), joissa riittää kerta ylös ja alastulo mäen alas johtavaa loivempaa hiekkatietä vasemmalla, joka suositeltua, jos potee korkean paikan kammoa tai jonkinlaista tasapaino-ongelmaa, sillä portaat ovat erittäin kapeat ja jyrkät, joka korostuu alas tullessa. Bussilinjojen 39N, 51 ja 45 päätepysäkki.

2. Vähemmän liikuntaa harrastaneille Paloheinän mäen portaat (254 askelmaa). Portaat voi halutessaan kävellä alaskin ja kunnon mukaan useamman kierroksen tai laskeutua mäen huipulta sinne johtavaa loivaa hiekkatietä alas, jolloin saa kelpo lenkin. Portaat ovat suhteellisen loivat, leveät sekä niissä on kaiteet molemmin puolin ja myös useampi penkillä varustettu lepopaikka nousun aikana. Bussilinjan 66 päätepysäkki ja 560 pysäkki.


Mielentaide ry haastaa Jyväskylän seudun mielenterveysyhdistykset porraskävelyyn Harjun pitkille puuportaille. Harjulla on muitakin portaita, joten yhdistykset voivat myös valita mieleisensä.


Mielentaide ry pyytää haasteeseen vastaanottaneiden yhdistysten nimet ja osallistujien määrän sekä porrasaskelmien yhteenlasketun määrän yhdistyksiltä tilastolliseen käyttöön.

Kyseessä ei ole kilpailu, vaan tavoitteena on nostaa haasteeseen osallistujien sekä porrasaskelmien määrät Helsingin osalta esiin. Lisätietoa / tilastotiedot osallistumisista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haasteen vastaanottaneet yhdistykset

Tukiyhdistys Majakka ry toteuttaa porraskävelyn puolilta päivin 29.5.2019 Paloheinän mäen portaissa.

Helmi ry ottaa myös porraskävely haasteen vastaan 29.5.2019.


Haastajana oleva Mielentaide ry Mieli liikkua -päivänä 29.5.2019 porraskävelyt Helsinki ja Jyväskylä tiedot täältä

Osumat: 151