Blog Theme by PHP Website

Yhdistyssihteeriksi 2019 - 2020

Tehtävät:

 1. 1. Jäsenrekisterin hoitaminen.
 2. 2. Asiakirjojen laadinnassa avustaminen.
 3. 3. Postitus ja tulostustehtäviä.
 4. 4. Jäsenkirjeiden laatiminen.
 5. 5. Yhdistyksen edustaminen.
 6. 6. Yhdistyskokousten (Kevät- ja Syyskokous) sihteerinä toiminta.
 7. 7. Muita mahdollisia toimistotehtäviä toiminnanjohtajan apuna.
 8. 8. Tapahtumien päivittäminen Facebookiin jäsenten salaiseen ryhmään sekä yhdistyksen Facebook-sivulle.

Toimistotehtävät tehdään kotona omalla ajalla ja tarvittaessa tulee olla valmius yhteistyöskentelyyn muiden toimijoiden kanssa pääkaupunkiseudulla.

Kokemus- ja pätevyysedellytykset:

Ennakkokokemus ei tarpeen, joskaan ei haitaksi. Pätevyydeksi katsotaan tietokoneen peruskäyttö sekä erilaisten toimisto-ohjelmien käytön omaksunta esim. Microsoft Word ja Acrobat Reader. Osaa tallentaa tiedostoja ja luoda pdf-tiedostoja. Lisäksi suositeltavaa on Facebookin käytön osaaminen.

Kielitaidosta katsomme englannin puhe- ja kirjoituskielen taidoista olevan hyötyä.

Tehtävään valitulle mahdollistettavat työvälineet:

 • - Tarvittaessa Microsoft Office ohjelmisto vuodeksi kerrallaan.
 • - Tarvittaessa ellei omassa käytössä ole, voidaan hankkia 50% omavastuukorvauksella kannettava tietokone, jonka voi maksaa osamaksulla ja kun tehtäväsitoumus (2019 - 2020) on täytetty, on tietokone täysin omaksi saatava.
 • - Puhelinlaite liittymällä tehtävän hoitamista varten.
 • - Tarvittaessa matka- ja/tai majoitustukea, jos tehtävän suorittaminen vaatii matkustelua. Jos sihteeriksi valitulla on käytössään auto, voidaan tukea polttoainekuluissa.  

Tehtävään haku:

Lähetä itsestäsi kirjallinen vapaamuotoinen esittely, josta käy ilmi myös ammattisi ja harrastuksesi sekä tehtävään liittyvät valmiudet. Kerro myös onko sinulla ajokorttia ja autoa. Voit halutessasi liittää mukaan CV:n. Toimita tehtävähaku joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteella: Mielentaide ry, Lähdepolku 22, 00660 Helsinki.

Haku päättyy 15.12.2018 tai aiemminkin, jos tehtävään on valittu hakija.

Yleistä tehtävästä:

Mielentaide ry:llä on erillinen hallituksen sihteeri, jonka tehtävänä on laatia hallituksen kokouksen asiakirjat. Näin ollen yhdistyksen sihteeri ei osallistu hallituksen kokouksiin. Sen sijaan yhdistyskokoukset - joihin kutsutaan jäsenistöä - tulee yhdistyksen sihteerin osallistua ja näitä ovat Kevätkokous sekä Syyskokous.

Tehtävään käytettävä aika on tekijästään kiinni; jos omaksuu tehtävät nopeasti osaten ajoittaa ne yhdistyksen vuosikierron mukaisesti, ei silloin ajallisesti kärsi. Tehtävistä voidaan myös räätälöidä tekijälleen sopivat tehtävät, jolloin ei tarvitse tehdä sellaista, mikä ei tunnu omalta. Toiminnanjohtaja vastaa työnohjauksesta ja pyrkien pitämään huolta vapaaehtoisten toimihenkilöiden jaksamisesta mahdollistaen erilaisia virkistystapahtumia. Työsuhde on vapaaehtoistyö ja siitä on saatavissa työtodistus.

On eduksi, jos asuu alueella Uusimaa, joskaan ei välttämätöntä, jos pystyy tarvittaessa matkaamaan Helsinki / Vantaa seudulle. 

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Osumia: 105